Bajba jutott erdélyi kopók segítése

804a1dcb4415e21ceb347e4c22735c5f
012
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az önkéntesség nem ingyen munka, az önkéntesség adományozás. Adományozása az időnknek, energiánknak, jó szándékunknak, együttérzésünknek, támogatásunknak, tudásunknak, tapasztalatunknak, és még sorolhatnánk...

Önkéntesnek lenni menő dolog! Mondhatnánk, de mégis valamiért nálunk nehezen működik. A közösségi életnek eme kultúrája még  bimbódzó állapotban van hazánkban. Egy jó ügy érdekében jót cselekedni felvillanyozó érzés, pláne ha szeretett magyar fajtánkról van szó. Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy élete kirakósának egyik darabját adja át az önkéntességnek. Garantáljuk, hogy meg fogja színesíteni a mindennapjait az adás öröme, (mert adni mindig jobb mint kapni),  a munka során kialakuló baráti kapcsolatok, mosolyok, hálás tekintetek.

 Az erdélyi kopóknak jelenleg nincs hivatalos fajtamentő ( értsd bajba jutott , kóborló, gazdát kereső egyedek) szervezete. Hogy segíteni tudjunk ebben a formában, szükségünk van önkéntesekre, akik vállalják ideiglenes gazda szerepét, hirdetések feladását- frissítését, szóróanyag készítését, esetleg blogot írnak a velük történtekről , amivel másoknak ötleteket, segítséget nyújthatnak.

Várjuk jelentkezésedet az info@kopoalapitvany.hu e-mail címre.