letoltes

2016

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2015. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával az Alapítványt támogatták. A felajánlásokból 207.161 Ft összegű támogatás érkezett.

 

2015

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2014. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával az Alapítványt támogatták. A felajánlásokból származó 276.016 Ft összegű támogatást az Alapítvány az Alapító Okiratában foglalt céljával összhangban az alábbiakra fordította:

- az erdélyi kopó, mint őshonos magyar kutyafajta megismertetése, népszerűsítése vadászati, kutyás és egyéb rendezvényeken.

-két vadásztársasággal kötött szerződéses kapcsolatot, ami az erdélyi kopó speciális vadász képességének támogatásának szükséges feltételeit teremtette meg.

- Az erdélyi kopó állomány minőségének javítását célzó programok szervezése, pl. új egyedek vadászati kipróbálása, idegrendszeri vizsgálata.

- 23 kutya munkájának nyomon követését tette lehetővé számos hajtásban a 2015. november – 2016.januári hajtószezonban.

 

2014

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2013. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával az Alapítványt támogatták. A felajánlásokból származó 226.763 Ft összegű támogatást az Alapítvány az Alapító Okiratában foglalt céljával összhangban az alábbiakra fordította:

- az alapítvány felmérést készített a képességvizsgával rendelkező állományról, melynek adatai a jövőbeni tenyésztési tervekben és a vadászati alkalmazhatóság terén segítségül lesznek.
- a vadászati idényben az alapítvány új kopókat vont be a hajtó csapatba. Az új kutyák biztonságát GPS-es nyomkövetős nyakörvekkel biztosította, és egyben értékelte munkájukat.
- egy rövidlábú erdélyi kopó támogatása valósult meg az év végén ( a kutya tartását támogatta az alapítvány addig, amíg az újra megfelelő gazdához nem jutott).

 

2013

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2012. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával az Alapítványt támogatták. A felajánlásokból származó támogatást Alapítványunk technikai okok miatt sajnos nem tudta fogadni.